088 - 442 04 00 info@careforhuman.nl

”Het begon anderhalf jaar geleden denk ik. Vanaf die tijd ben ik niet meer ongesteld geweest en ik kreeg opvliegers. Ik had last van heel erg transpireren, heel erg zweten, zo erg dat de druppels gewoon van m’n hoofd afvielen.

Het overviel me meestal als ik ging eten, dan voel je ineens je lichaam veranderen, ik werd knalrood en begon te zweten. Het is een heel onprettig gevoel, ik wist me dan ook geen houding te geven. Inmiddels is mijn omgeving er wel aan gewend, maar in het begin vroeg ze wel eens aan me: ‘wat is er met je aan de hand?’ en dan zei ik: ‘een opvlieger denk ik?’.

Toen kwam ik bij Care for Women terecht, zij adviseerde mij de Menopause Forte te gebruiken. Je neemt dagelijks één tabletje en het helpt! Het is een stuk minder, bij mij is het niet helemaal weg, maar ik doe ook heel intensief werk, dus dat is niet zo vreemd. Maar ik heb het wel eens een tijdje geprobeerd zonder de Menopause Forte en je merkt direct het verschil, het komt genadeloos weer terug! Ik geef ook andere het advies om het te gebruiken, mijn zus heeft bijvoorbeeld ook heel erg last van de overgang en dan vertel ik dat ik er zo door geholpen ben. Omdat je je er zo onprettig door voelt blijft het een onderwerp waar je moeilijk over praat.”

Claudia Sijmons (43)