088 - 442 04 00 info@careforhuman.nl

Gezondheidsmanagement

[wpseo_breadcrumb]

Geef invulling aan uw gezondheidsmanagementbeleid

Gezondheidsmanagement is een onderwerp dat binnen het bedrijfsleven een steeds belangrijkere rol speelt. Gezondheidsmanagement is erop gericht om preventief de gezondheid van de werknemers op peil te houden, met als doelstelling het verzuim positief te beïnvloeden. Binnen het beleid van gezondheidsmanagement spelen vele facetten een rol. Zo ook de vraagstelling: hoe gezond zijn mijn medewerkers? Want gezondheid en het vermogen om te werken, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iemand wordt ziek. Het vermogen om te werken daalt en uiteindelijk is men niet meer in staat om werk te verrichten. Veel oorzaken zijn terug te voeren op bv. arbeidsomstandigheden, werksfeer, privé-omstandigheden of geestelijke situatie. Maar ook de gezondheid van de werknemer speelt een belangrijke rol. Factoren zijn aan elkaar gekoppeld en staan niet op zichzelf. Vanuit deze filosofie biedt Care for Human healthprogramma’s aan.

Care for Human is gespecialiseerd in gezondheid van mensen thuis en op het werk. Zij verricht hiervoor binnen het bedrijfsleven allerlei vormen van healthchecks, PMO’s en gezondheids- en interventieprogramma’s. Op basis van de verkregen resultaten kunnen vervolgens op individueel en groepsniveau allerlei programma’s worden ingezet, zoals stoppen met roken, gezond bewegen, gezonde voeding en gezond afvallen. Doelstelling: het positief beïnvloeden van de gezondheid van de werknemer, waardoor het vermogen om te werken stijgt.

Care for Human is opgericht vanuit een filosofie dat voorkomen beter is dan genezen. Zij is op dit gebied specialist en houdt zich dan ook alleen hier mee bezig. U zult merken dat samenwerking met Care for Human een hele andere kijk geeft op gezondheidsmanagement.

Maar de visie en achtergrond van een organisatie als Care for Human is anders. Daarom hebben grote partijen zoals Achmea, Agis en Philips ervoor gekozen healthcheckprogramma’s en/of PMO’s uit te laten voeren door een organisatie als Care for Human.

Afspraak maken?

Bel 088-442 0400

N

Specialistische zorg

De healthconsulent is speciaal opgeleid in het verrichten van healthchecks.

N

Direct de uitslag

Je krijgt direct de uitslag met een persoonlijk advies mee.

N

In de buurt

Met zo'n 150 locaties in Nederland is er vast een praktijk in de buurt.

N

Doorverwijzing niet nodig

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt bij ons zo terecht.

N

Vergoeding

Een healthcheck wordt soms vergoed door de zorgverzekeraar.