088 - 442 04 00 info@careforhuman.nl

Keurmerk Aantoonbaar Beter

[wpseo_breadcrumb]

Alle Care for Human specialisten hebben het keurmerk ‘Practice Based Evidence Praktijk’. Dit keurmerk van ‘Aantoonbaar Beter’ wordt gegeven aan zorgverleners die voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn gebaseerd op het inzichtelijk maken van de effectiviteit van de behandeling van de specialist, waardoor jij als cliënt kunt zien of de aan jou gegeven behandeling effectief is. Met het inzichtelijk maken van de effectiviteit van de behandeling kunnen deze zorgverleners specifieker en efficiënter behandelen en jou daarmee een betere kwaliteit van zorg geven.

Aantoonbaar Beter Logo

Practice Based Evidence Werken

Practice based Evidence werken betekent dat je de effectiviteit van je behandeling kunt aantonen waarbij de ervaring van de behandelaar en de gegevens van jou als individuele cliënt worden samengevoegd in het onderzoek. Vooral dat laatste is belangrijk omdat geen mens gelijk is. Wil je dus weten of een behandeling effectief is, dan moet je op individueel niveau de effectiviteit aan kunnen tonen. Vanuit de combinatie individuele gegevens en ervaring van de specialiste ontstaat een reëel beeld van de effectiviteit van de behandeling.

Het uitganspunt van Practice Based Evidence werken is dat er geen gemiddelde cliënten bestaan en dat richtlijnen niet moeten leiden tot standaard zorg. Juist door Practice Based Evidence te werken kan op individueel niveau gekeken worden naar de effectiviteit van de zorg bij de betreffende cliënt en een eventuele behandeling op individueel niveau worden aangepast.

Optimale bescherming van je gegevens

Alle Care for Human specialisten werken met het programma EviCare als Elektronisch Cliënten dossier. EviCare is door de onafhankelijke keuringsdienst KIWA goedgekeurd en voldoet aan de hoogst gestelde veiligheidseisen voor het opslaan van medische gegevens, vergelijkbaar met die van ziekenhuizen. Je gegevens zijn in EviCare veilig en bovendien kun je ze altijd opvragen of laten verwijderen. Het zijn jouw gegevens en ze zijn dan ook eigendom van jou. Een gerust gevoel.

Aantoonbaar Beter

Praktijken met het PBEP-logo voldoen dus aan de richtlijnen die staan voor Practice Based Evidence werken. Alle bij Care for Human aangesloten specialisten voldoen hier aan. Als cliënt weet je hierdoor zeker dat er gewerkt wordt met een elektronisch cliënten systeem dat beveiligd is op het hoogste niveau.

Afspraak maken?

Bel 088-442 0400

N

Specialistische zorg

De healthconsulent is speciaal opgeleid in het verrichten van healthchecks.

N

Direct de uitslag

Je krijgt direct de uitslag met een persoonlijk advies mee.

N

In de buurt

Met zo'n 150 locaties in Nederland is er vast een praktijk in de buurt.

N

Doorverwijzing niet nodig

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt bij ons zo terecht.

N

Doorverwijzing niet nodig

Je kunt zonder doorverwijzing van je huisarts zelf een afspraak maken. Zowel online als telefonisch.