088 - 442 04 00 info@careforhuman.nl

”Ik raakte vrij vroeg in de overgang, ergens had ik dat ook wel verwacht. Mijn baarmoeder is namelijk verwijderd en ook mijn moeder was al jong in de overgang, het kwam dus niet helemaal als een verrassing. Ik ben in eerste instantie gewoon naar de huisarts gegaan met mijn klachten en heb daar pilletjes gekregen, maar mijn klachten werden alleen maar erger!

Ook kwam ik kilo’s aan en ik dacht: ‘kan dit nou niet anders? ’Eigenlijk was ik de wanhoop al nabij toen ik werd geattendeerd op Care for Women. Ik heb het echt aangegrepen als laatste redmiddel.

Op de site ben ik bewust gaan zoeken naar een specialiste die me aansprak, wel een beetje in de buurt natuurlijk. Ik vind het belangrijk dat ik op het eerste gezicht een goede indruk van iemand krijg en het idee heb dat het wel gaat klikken. Het is daarom fijn dat je via de site al kunt zien bij wie je terecht komt. Het telefonisch contact was meteen al goed. De specialiste was meteen meelevend en er viel tijdens dat eerste gesprek al direct een last van me af. Tijdens het eerste consult kwam ze al met goede oplossingen en voelde ik me ook goed begeleid. Ze heeft diverse checks bij me gedaan bijvoorbeeld voor mijn cholesterol. Ook heb ik een vragenlijst ingevuld, om te kijken of het de overgang was of toch ernstige premenstruele klachten. In december heb ik een Healthcheck gedaan, naar aanleiding daarvan ben ik ook gaan afvallen en weer gaan sporten!

Ik gebruik de Menopause Forte en de Mood en echt, mijn klachten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Kijk, je kunt een hele tijd doorlopen met je klachten en denken ‘de overgang, dat hoort er gewoon bij’ Maar het hoeft niet! Als ik het met vriendinnen over de overgang en klachten heb, zeggen ze tegen me ‘maar we merken helemaal nooit iets aan jou!’ Dat komt omdat ik goede spullen gebruik en mijn verhaal ergens kwijt kon!

Ik ben erg blij met Care for Women. Ik sport weer, ben afgevallen, mijn klachten zijn weg en ook heeft mijn specialiste me geholpen mijn verleden af te sluiten.”

Ellen (40)